Környezettudatosan a Stúdió68-nál

Szelektív hulladékgyűjtés - Szelektív.hu | 2012-02-07 09:28:44

Stúdió 68 Reklámajándék Kft. idén 11 éve, hogy aktív szereplője a hazai ajándéktárgy piacnak. Ügyfeleinek köszönhetően évről-évre növekedésről számolhat be. Termékkínálatuk folyamatosan gyarapszik. Az egyedi termékektől a kézzel gyártott csokoládéig.(x)

Az elmúlt időszakban új termékpalettával bővült a cég kínálata. Olyan termékeket kínálnak amit a dolgozók mindennap használnak az irodában. Ezeket a használati tárgyakat környezettudatosan készítették. Mit is jelent ez?

Írószer – Az új vonal
Toll és ceruza használt farmerből, újrahasznosított papírból, műanyagból vagy autógumiból? Igen! Képzelje el, a világon évente hány milliárd írószert használnak és dobnak el! Termékeink újrahasznosított anyagokból készülnek, amelyek így nem a környezetet terhelik, hanem hasznos tárggyá válnak. A fából készült írószerek elkészítéséhez sem csökkentik az erdők, esőerdők területét, hiszen direkt erre a célra telepített, majd újratelepített erdőkből származik az alapanyag.
Amikor új vonalat húz, gondoljon arra, hogy immár környezettudatosan teszi!

 
Irodaszer – Csupa új gondolat
Ki mondta, hogy az irodai munka unalmas és rutinszerű? Íme néhány új gondolat! Az iratok összetűzése fémkapocs nélkül. Számológép, amihez nem kell elem. Egérpad használt autógumiból. Elegáns és hasznos mappák, jegyzetfüzetek újrahasznosított papírból. Kevesebb szemét, újrahasznosított anyagok, környezetvédelem. Munka közben is.
 


 
Táska – Tele van környezetvédelemmel
Minden bevásárlás egy vagy több nylontasakkal terheli a természetet. De van megoldás! A természetes anyagokból készített táskáknak nemcsak a teherbírása, de a környezetvédő hatása is nagy. Kínálatunkban műanyagból készült táska is található, azt viszont újrahasznosított. műanyag palackokból állítják elő! Üdítős palackokból szelektív hulladékgyűjtésre alkalmas táskakészlet is készül. Ez ám az igazi körforgás!

 
 
 
További termékek listája  és árajánlat kérés  a www.ecopromo.hu oldalon.  
Gyakori hulladékok

Papír hulladék Műanyag hulladék Fehér üveg hulladék Fém hulladék Elektronikai hulladék Színes üveg hulladék Szárazelem hulladék Zöld hulladék Építési és bontási hulladék

 

(x) Reklám
használt könyvek újrahasználata, újra és újra és újra...

 

(x) Reklám

Horvatlaguna.hu - Horvátországi apartmanok, magyar gondnoksággal!

 
 

 

Hulladékok szelektálása

A szelektív hulladékgyűjtés lényege, Energiatermelés, A veszélyes anyagok elkülönítése
https://hu.wikipedia.org/wiki/Hulladékok_szelektálása


Termékdíj és Hulladékhasznosítási Főosztály

A hazai hulladékgazdálkodás új világa.
http://www.szelektivinfo.hu/


TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért!

http://szelektalok.hu/
hazánk legnagyobb önkéntes hulladékszedési akciója.


Házhoz menő szelektív hulladékgyűjtés - FKF

https://www.fkf.hu/hulladekgazdalkodas-szelektiv-hulladekgyujtes
A kékfedelű tartályokban kizárólag tiszta papírhulladék gyűjthető! További információk · Házhoz menő lakossági szelektív hulladékgyűjtés


Hulladekvadasz.hu: Hulladék témájú hírportál

https://hulladekvadasz.hu
Célkeresztben a hulladék! Hulladéklerakatok, újrahasznosítás, szemétszedés, plogging, minden, amiben a hulladék benne van. Légy te is Hulladékvadász!


Hulladéknaptár

Mi, mikor és hova dobható? Házhoz menő szelektív hulladékgyűjtés. Honnan? Mikor? Milyen hulladékot visznek el. http://www.hulladeknaptar.hu/


Bélyegző készítés Budapesten azonnal, rendelés ONLINE is. COLOP, TRODAT, TRAXX bélyegző és kellékek teljes palettával a StampMax-ban.

Bélyegző készítés Budapesten

 


 


MTI
2003-óta tájékoztatjuk, hogy mit is jelent a szelektív hulladékgyűjtés és mit, hogyan és hol gyűjtsünk szelektíven