Falra szerelhető aludoboz prés

Szelektív hulladékgyűjtés - Szelektív.hu | 2009-08-28 21:23:21

Miért válasszuk a dobozprést? Hatalmas az igény a nem visszaváltható alu dobozok használat utáni felszámolására a nagy terjedelmük miatt. Következetes deformációval komoly tárolási és szállítási költségeket takaríthatunk meg.(x)

Aludoboz prés! Miért válasszuk a dobozprést? Jobb a természetnek, a pénztárcának, az időnek, a fáradtságnak és a helynek. Hatalmas az igény a nem visszaváltható alu dobozok használat utáni felszámolására a nagy terjedelmük miatt. Következetes deformációval komoly tárolási és szállítási költségeket takaríthatunk meg. A nem visszaváltható alumínium dobozok kézzel, vagy lábbal történő deformálása kényelmetlen és erőigényes.

 
Együttvéve, fontos az emberek életszínvonalának növekedése és a növekvő ökológiai elvárások teljesítése. A DOBOZPRÉS megoldást jelenthet a hulladékkezelés helyzetének javítására erő és idő ráfordítás nélkül. Környezettudatos vagy és az újrahasznosítás elkötelezett híve? Akkor ezt a palackprést Neked találták ki! Csak gyűjtsd össze a megmaradt sörös vagy üdítős dobozokat és préseld össze az új palackpréseddel és a megfelelő szelektív gyűjtőbe dobd ki, vagy keress pénzt és add el!
Az összegyűjtött alumíniumot a fémhulladékgyűjtő helyek magas áron vásárolják!

Megrendelhető: www.1001.hu áruház


Falra szerelhető aludoboz prés


Gyakori hulladékok

Papír hulladék Műanyag hulladék Fehér üveg hulladék Fém hulladék Elektronikai hulladék Színes üveg hulladék Szárazelem hulladék Zöld hulladék Építési és bontási hulladék

 

(x) Reklám
használt könyvek újrahasználata, újra és újra és újra...

 

(x) Reklám

Horvatlaguna.hu - Horvátországi apartmanok, magyar gondnoksággal!

 
 

 

Hulladékok szelektálása

A szelektív hulladékgyűjtés lényege, Energiatermelés, A veszélyes anyagok elkülönítése
https://hu.wikipedia.org/wiki/Hulladékok_szelektálása


Termékdíj és Hulladékhasznosítási Főosztály

A hazai hulladékgazdálkodás új világa.
http://www.szelektivinfo.hu/


TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért!

http://szelektalok.hu/
hazánk legnagyobb önkéntes hulladékszedési akciója.


Házhoz menő szelektív hulladékgyűjtés - FKF

https://www.fkf.hu/hulladekgazdalkodas-szelektiv-hulladekgyujtes
A kékfedelű tartályokban kizárólag tiszta papírhulladék gyűjthető! További információk · Házhoz menő lakossági szelektív hulladékgyűjtés


Hulladekvadasz.hu: Hulladék témájú hírportál

https://hulladekvadasz.hu
Célkeresztben a hulladék! Hulladéklerakatok, újrahasznosítás, szemétszedés, plogging, minden, amiben a hulladék benne van. Légy te is Hulladékvadász!


Hulladéknaptár

Mi, mikor és hova dobható? Házhoz menő szelektív hulladékgyűjtés. Honnan? Mikor? Milyen hulladékot visznek el. http://www.hulladeknaptar.hu/


Bélyegző készítés Budapesten azonnal, rendelés ONLINE is. COLOP, TRODAT, TRAXX bélyegző és kellékek teljes palettával a StampMax-ban.

Bélyegző készítés Budapesten

 


 


MTI
2003-óta tájékoztatjuk, hogy mit is jelent a szelektív hulladékgyűjtés és mit, hogyan és hol gyűjtsünk szelektíven