Zöld színnel a fenntarthatóságért és a tudatosabb döntésekért

Szelektív hulladékgyűjtés - Szelektív.hu | 2024-04-23 11:26:18

Az új zöld színű termékek nem csupán egy szín, hanem egy üzenet: az elkötelezettség és a felelősségvállalás a fenntarthatóság és a tudatosabb döntések mellett.(x)

Az új zöld szín a Waterdrop kulacsokban és Microdrinkeket forgalmazó termékekben nem csupán egy szín, hanem egy életmódváltás és felelős döntések hordozója. A Waterdrop vállalat elkötelezetten járja azt az útját, melyen a környezetvédelem és fenntarthatóság terén tett erőfeszítései révén megmutatja, hogy a kis lépések is hatalmas változásokhoz vezethetnek.

A cég nem csupán termékeinek, hanem üzleti gyakorlatának is részévé teszi a környezettudatos gondolkodást és a fenntarthatóságot. Az új, feltűnő zöld szín a vállalat zöld irányultságát és a környezetvédelem iránti elkötelezettségét szimbolizálja, miközben felhívja a figyelmet a tudatosabb életmód fontosságára és a fenntartható választások lehetőségére.

Az új szín bevezetése nem csupán egy divatos lépés, hanem egy felelős döntés a környezetvédelem és fenntarthatóság terén. A Waterdrop nemcsak termékeinek megjelenésével, hanem tevékenységével is aktívan részt vesz a környezettudatosság növelésében, támogatva különböző környezetvédelmi kezdeményezéseket és programokat.

Az átalakulás kulcsa az apró lépésekben rejlik, és a Waterdrop minden egyes terméke egy újabb lehetőséget kínál a környezettudatosabb életmódra. A cég hite szerint minden csepp számít, és ezek a kis változtatások hozzájárulnak a nagyobb változásokhoz a környezetünk és saját egészségünk érdekében.

 

A Waterdropról

Az Ausztriából indult Waterdrop innovatív Microdrink megoldásokat biztosít a fogyasztók számára prémium termékek és fenntartható élmények formájában. A vállalat 13 országban van jelen Európában és az Egyesült Államokban, és 19 üzlettel rendelkezik világszerte. Gyors terjeszkedése az indulás óta tapasztalt 400%-os növekedésnek köszönhető, amely alatt több mint 200 millió terméket adtak el több mint 1 millió vásárlónak. A Waterdrop a fém- és bambuszkiegészítők mellett 98%-kal kevesebb környezetszennyező csomagolást használ a palackozott italokhoz képest. További információ: https://waterdrop.hu/Gyakori hulladékok

Papír hulladék Műanyag hulladék Fehér üveg hulladék Fém hulladék Elektronikai hulladék Színes üveg hulladék Szárazelem hulladék Zöld hulladék Építési és bontási hulladék

 

(x) Reklám


Sinkó2002 Bt. - lakatos munkák: https://sinko2002.hu/   szőnyegleszorítók: https://szonyegleszorito.hu/


Webfejlesztés   Szoftverfejlesztés   Digitális marketing   -   TIDYMAN.hu

 

(x) Reklám

 

 


használt könyvek újrahasználata, újra és újra és újra...

 

(x) Reklám

Horvatlaguna.hu - Horvátországi apartmanok, magyar gondnoksággal!

 
 

 

Hulladékok szelektálása

A szelektív hulladékgyűjtés lényege, Energiatermelés, A veszélyes anyagok elkülönítése
https://hu.wikipedia.org/wiki/Hulladékok_szelektálása


Termékdíj és Hulladékhasznosítási Főosztály

A hazai hulladékgazdálkodás új világa.
http://www.szelektivinfo.hu/


TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért!

http://szelektalok.hu/
hazánk legnagyobb önkéntes hulladékszedési akciója.


Házhoz menő szelektív hulladékgyűjtés - FKF

https://www.fkf.hu/hulladekgazdalkodas-szelektiv-hulladekgyujtes
A kékfedelű tartályokban kizárólag tiszta papírhulladék gyűjthető! További információk · Házhoz menő lakossági szelektív hulladékgyűjtés


Hulladekvadasz.hu: Hulladék témájú hírportál

https://hulladekvadasz.hu
Célkeresztben a hulladék! Hulladéklerakatok, újrahasznosítás, szemétszedés, plogging, minden, amiben a hulladék benne van. Légy te is Hulladékvadász!


Hulladéknaptár

Mi, mikor és hova dobható? Házhoz menő szelektív hulladékgyűjtés. Honnan? Mikor? Milyen hulladékot visznek el. http://www.hulladeknaptar.hu/


Bélyegző készítés Budapesten azonnal, rendelés ONLINE is. COLOP, TRODAT, TRAXX bélyegző és kellékek teljes palettával a StampMax-ban.

Bélyegző készítés Budapesten

 


 


MTI
2003-óta tájékoztatjuk, hogy mit is jelent a szelektív hulladékgyűjtés és mit, hogyan és hol gyűjtsünk szelektíven