Mi az a Octopus hőszivattyú?

Szelektív hulladékgyűjtés - Szelektív.hu | 2021-12-14 18:03:04

Több zöld energia és környezettudatos gondolkodásmód. Az Octopus Energy a legújabb technológiát kínálja az energiatakarékosság területén - a svéd gyártású Octopus hőszivattyúkkal.(x)

Az Octopus hőszivattyúk energiatakarékos kialakításának köszönhetően a hagyományos fűtési és melegvíz-ellátó rendszereknél hatékonyabban hasznosítja az energiát bármilyen épületben.

Az Octopus Energy az EHPA (European Heat Pump Association) tagja, amely megerősítette, hogy az Octopus hőszivattyúk megfelelnek az Európai Unió legmagasabb minőségi előírásainak.

Az Octopus hőszivattyúk energiatakarékos kialakításának köszönhetően a hagyományos fűtési és melegvíz-ellátó rendszereknél hatékonyabban hasznosítja az energiát bármilyen épületben.

A berendezés környezetbarát módon veszi át az energiát a levegőtől. Az Octopus vezérelve olyan nagyhatékonyságú fűtési rendszer tervezése, amely alternatív energiaforrásokat is tud hasznosítani, kíméli a természeti erőforrásokat és a lehető legkisebb környezeti lábnyomot hagyja.

Egy épület fűtési igénye számos különböző tényezőn múlik. Nagy mennyiségű energia érkezhet a napból, az emberektől és a háztartási készülékekből. Az épületekben a kényelmes működéshez általában szükséges energia függ magának az épületnek az energiahatékonyságától, a szellőzőrendszertől, a háztartási készülékek kapacitásától, a külső hőmérséklettől, és az időjárási viszonyoktól, úgymint szél, eső és napsütés.

Lehetőség van arra, hogy a hőszivattyú vezérlőrendszerét kiegészítésképpen vezeték nélküli termosztáttal is felszereljék, és így 24 órán át kényelmes hőmérsékletet lehet biztosítani, illetve a hőszivattyú internetes hálózaton keresztül vezérelhető.

Forrás, részletes információk:
https://www.femaxholding.com/octopusenergy/

 

 

 Gyakori hulladékok

Papír hulladék Műanyag hulladék Fehér üveg hulladék Fém hulladék Elektronikai hulladék Színes üveg hulladék Szárazelem hulladék Zöld hulladék Építési és bontási hulladék

 

(x) Reklám


Sinkó2002 Bt. - lakatos munkák: https://sinko2002.hu/   szőnyegleszorítók: https://szonyegleszorito.hu/


Webfejlesztés   Szoftverfejlesztés   Digitális marketing   -   TIDYMAN.hu

 

(x) Reklám

 

 


használt könyvek újrahasználata, újra és újra és újra...

 

(x) Reklám

Horvatlaguna.hu - Horvátországi apartmanok, magyar gondnoksággal!

 
 

 

Hulladékok szelektálása

A szelektív hulladékgyűjtés lényege, Energiatermelés, A veszélyes anyagok elkülönítése
https://hu.wikipedia.org/wiki/Hulladékok_szelektálása


Termékdíj és Hulladékhasznosítási Főosztály

A hazai hulladékgazdálkodás új világa.
http://www.szelektivinfo.hu/


TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért!

http://szelektalok.hu/
hazánk legnagyobb önkéntes hulladékszedési akciója.


Házhoz menő szelektív hulladékgyűjtés - FKF

https://www.fkf.hu/hulladekgazdalkodas-szelektiv-hulladekgyujtes
A kékfedelű tartályokban kizárólag tiszta papírhulladék gyűjthető! További információk · Házhoz menő lakossági szelektív hulladékgyűjtés


Hulladekvadasz.hu: Hulladék témájú hírportál

https://hulladekvadasz.hu
Célkeresztben a hulladék! Hulladéklerakatok, újrahasznosítás, szemétszedés, plogging, minden, amiben a hulladék benne van. Légy te is Hulladékvadász!


Hulladéknaptár

Mi, mikor és hova dobható? Házhoz menő szelektív hulladékgyűjtés. Honnan? Mikor? Milyen hulladékot visznek el. http://www.hulladeknaptar.hu/


Bélyegző készítés Budapesten azonnal, rendelés ONLINE is. COLOP, TRODAT, TRAXX bélyegző és kellékek teljes palettával a StampMax-ban.

Bélyegző készítés Budapesten

 


 


MTI
2003-óta tájékoztatjuk, hogy mit is jelent a szelektív hulladékgyűjtés és mit, hogyan és hol gyűjtsünk szelektíven