Legzöldebb papírgyártó termékei

Szelektív hulladékgyűjtés - Szelektív.hu | 2012-07-30 00:51:46

Cégünk 20 éve forgalmazza a Svéd székhelyű SCA vállalat TORK higiéniai rendszereit. (kéztörlő, ipari papír, toalettpapír, szalvéta). Az SCA a világ legzöldebb papírgyártó vállalata és világszerte a második legzöldebb cég.(x)


Cégünk 20 éve forgalmazza a Svéd székhelyű SCA vállalat TORK higiéniai rendszereit. (kéztörlő, ipari papír, toalettpapír, szalvéta). Az SCA a világ legzöldebb papírgyártó vállalata és világszerte a második legzöldebb cég. Ezt többek között a papír újrahasznosításával érte el. Hazánkban is egyre elterjedtebb a hulladék, többek között a papír hulladék szelektív gyűjtése. Kézenfekvő volt számunkra, hogy a Tork termékek mellett partnereinknek számára elérhetővé tegyünk jó minőségű, több éves tapasztalattal rendelkező szelektív hulladékgyűjtő gyártóknak a termékeit. Ahogy az SCA-nak nekünk is hitvallásunk, hogy a fenntartható fejlődés alappillére a hulladék megelőzése mellett, a hulladék újrahasznosítása.
Válogasson termékeink között a kartonpapírból készült hulladékgyűjtőktől kezdve (nettó 890.-/db-tól) az egyszerű fém szerkezetesen (3.504.-/db-tól) át az irodákban is tetszetős és tartós (nettó 1.062 .-/db-tól) kukákig.

Legyen válogatós és ne feledje, tapossa laposra!
Gyakori hulladékok

Papír hulladék Műanyag hulladék Fehér üveg hulladék Fém hulladék Elektronikai hulladék Színes üveg hulladék Szárazelem hulladék Zöld hulladék Építési és bontási hulladék

 

(x) Reklám
használt könyvek újrahasználata, újra és újra és újra...

 

(x) Reklám

Horvatlaguna.hu - Horvátországi apartmanok, magyar gondnoksággal!

 
 

 

Hulladékok szelektálása

A szelektív hulladékgyűjtés lényege, Energiatermelés, A veszélyes anyagok elkülönítése
https://hu.wikipedia.org/wiki/Hulladékok_szelektálása


Termékdíj és Hulladékhasznosítási Főosztály

A hazai hulladékgazdálkodás új világa.
http://www.szelektivinfo.hu/


TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért!

http://szelektalok.hu/
hazánk legnagyobb önkéntes hulladékszedési akciója.


Házhoz menő szelektív hulladékgyűjtés - FKF

https://www.fkf.hu/hulladekgazdalkodas-szelektiv-hulladekgyujtes
A kékfedelű tartályokban kizárólag tiszta papírhulladék gyűjthető! További információk · Házhoz menő lakossági szelektív hulladékgyűjtés


Hulladekvadasz.hu: Hulladék témájú hírportál

https://hulladekvadasz.hu
Célkeresztben a hulladék! Hulladéklerakatok, újrahasznosítás, szemétszedés, plogging, minden, amiben a hulladék benne van. Légy te is Hulladékvadász!


Hulladéknaptár

Mi, mikor és hova dobható? Házhoz menő szelektív hulladékgyűjtés. Honnan? Mikor? Milyen hulladékot visznek el. http://www.hulladeknaptar.hu/


Bélyegző készítés Budapesten azonnal, rendelés ONLINE is. COLOP, TRODAT, TRAXX bélyegző és kellékek teljes palettával a StampMax-ban.

Bélyegző készítés Budapesten

 


 


MTI
2003-óta tájékoztatjuk, hogy mit is jelent a szelektív hulladékgyűjtés és mit, hogyan és hol gyűjtsünk szelektíven