A szelektív kukának csak hűlt helye volt!

Szelektív hulladékgyűjtés - Szelektív.hu | 2011-06-30 08:03:33

Aki korán kel aranyat lel mondja a közmondás. A hulladék érték mondjuk mi. Olvasónk Budapesten a 11. kerületben korán kelt és dicséretes módon vitte a szelektív szigethez az értékes hulladékot. 2 szelektív kukának szó szerint hűlt helye volt. Felgyulladt. Magától?(x)

A papír hulladékgyűjtő kuka teljességében eltűnt., valószínűleg a tűzoltóság vitte el hogy kivizsgálhassák. Megtudtuk, megelőző (2011. június 29.) éjszaka 23 óra és hajnali 1 óra között járt el a tűzoltóság e tűzesetnél. Terméseztessen vizsgálják a tűz okát. Valószínűsíthető szándékos gyújtogatás okozta a papír gyűjtőkonténer kigyulladását. Ami átterjedt a fehér színű, fehér üveg gyűjtésére szolgáló kukára is.

leéget szelektív kuka Budapesten 11. kerületben
Olvasónk rendelkezésre bocsátotta a helyszínen készült fotókat.

Vajon ki miért gyújt fel egy utcai hulladékgyűjtő konténert? A szakértő véleményéig jöhetnek a találgatások. Egy egyszerű sárga kukába rossz nyílásba dobják be a csikket, még lehet véletlen műve is, de egy hulladékgyűjtő konténer magától nem kínálja fel a helyzetet, hogy véletlenül oda kerül a még izzó cigarettacsikk.

Úgy látszik a papír hulladék lerakása, és a fehér üvegek gyűjtése most eltolódik, kicsit későbbre. Környezettudatos olvasónk segítségével kíváncsian várjuk mennyi idő alatt pótolják a mi pénzünkön a hiányzó kukákat.


Gyakori hulladékok

Papír hulladék Műanyag hulladék Fehér üveg hulladék Fém hulladék Elektronikai hulladék Színes üveg hulladék Szárazelem hulladék Zöld hulladék Építési és bontási hulladék

 

(x) Reklám
használt könyvek újrahasználata, újra és újra és újra...

 

(x) Reklám

Horvatlaguna.hu - Horvátországi apartmanok, magyar gondnoksággal!

 
 

 

Hulladékok szelektálása

A szelektív hulladékgyűjtés lényege, Energiatermelés, A veszélyes anyagok elkülönítése
https://hu.wikipedia.org/wiki/Hulladékok_szelektálása


Termékdíj és Hulladékhasznosítási Főosztály

A hazai hulladékgazdálkodás új világa.
http://www.szelektivinfo.hu/


TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért!

http://szelektalok.hu/
hazánk legnagyobb önkéntes hulladékszedési akciója.


Házhoz menő szelektív hulladékgyűjtés - FKF

https://www.fkf.hu/hulladekgazdalkodas-szelektiv-hulladekgyujtes
A kékfedelű tartályokban kizárólag tiszta papírhulladék gyűjthető! További információk · Házhoz menő lakossági szelektív hulladékgyűjtés


Hulladekvadasz.hu: Hulladék témájú hírportál

https://hulladekvadasz.hu
Célkeresztben a hulladék! Hulladéklerakatok, újrahasznosítás, szemétszedés, plogging, minden, amiben a hulladék benne van. Légy te is Hulladékvadász!


Hulladéknaptár

Mi, mikor és hova dobható? Házhoz menő szelektív hulladékgyűjtés. Honnan? Mikor? Milyen hulladékot visznek el. http://www.hulladeknaptar.hu/


Bélyegző készítés Budapesten azonnal, rendelés ONLINE is. COLOP, TRODAT, TRAXX bélyegző és kellékek teljes palettával a StampMax-ban.

Bélyegző készítés Budapesten

 


 


MTI
2003-óta tájékoztatjuk, hogy mit is jelent a szelektív hulladékgyűjtés és mit, hogyan és hol gyűjtsünk szelektíven